הקולינריה החלה את דרכה כאשר האכילה חדלה להיות צורך הישרדותי בלבד והפכה מקור להנאה. כבר 15 שנה שצוות הקולינריה שלנו מוביל קולינריה חדשנית ועדכנית המחוברת לטעמי המקור הארץ ישראלים, עם הגשה ועיצובים חדשניים המותאמים לצרכי כל לקוחותינו. שימת דגש מיוחדת על חומרי גלם איכותיים וטריים בלבד, הקפדה על הכנת המנות בסמוך למועד ההגשה, מה שמבטיח חוויה קולינרית מושלמת. צוות הקולינריה שלנו בונה ומתאים תפריט בדיוק עבורכם.
צור קשרסברס מתמחה בהפקת אירועים פרטיים. צוות ההפקה שלנו יספק לכם, את כל השקט הנפשי בליווי צמוד ואישי, לכל אורך התהליך. צוות הפקה מקצועי ומנוסה הכולל מפיקים, במאים, כותבים, אולפני צילום, אולפן הקלטות מהמתקדמים בארץ, מורים ומורות לריקוד ותנועה, מבחר גדול של אומנים ופירוטכניקה חדישה, לצד מערכת תאורה חכמה עם אפקטים מתקדמים ליצירת האווירה המושלמת ומותאמת לאירוע האישי שלכם. צוות המפיקים שלנו יהפוך כל דימיון שלכם למציאות בחן ובמקצועיות. בסברס מפיקים חתונות, חינות, בת/בר מצווה, ברית/ה, ימי הולדת וכל חגיגה פרטית לשמחת המשפחה
צור קשרסברס מספקת מגוון רחב של פתרונות אירוח והפקה כמו ערבי גיבוש, כנסים מקצועיים ועסקיים, מסיבות פרישה ועוד. מטבח השף שלנו מציע מגוון רחב של מנות וטעמים שהופכים כל אירוע לחוויה קולינרית. מצויידים במערכות תאורה, הגברה ומסכים המותאמים לכל פעילות נדרשת במתחם. עומדים בכל התקנים והביטוחים הנדרשים ומאושרים על ידי מחלקת רישוי לעסקים, משטרה, כיבוי אש, משרד הבריאות ואיכות הסביבה. אנו כשרים בהשגחת הרבנות, כולל אפשרות לכשרות מהדרין מלאה
צור קשרצוות סברס אירועים עם ניסיון ותיק ומקצועי בענף האירועים, ניסיון עשיר בהפקת אירועים פרטיים ועסקיים. סברס מספקת סל שירותים מלא מקצה לקצה, ומקפידה על סטנדרטים גבוהים בשירות האישי, קולינריה משובחת, ציוד מתקדם לכל סוגי האירועים, כל הביטוחים והרשיונות הנדרשים, האולם מתאים לאירוח של עד 220 אורחים באווירה נוחה ומשוחררת… לפרטים נוספים
צור קשרנושא הכשרות יכול להיות נושא רגיש עבור רבים מאיתנו, להנאת ורווחת כלל אורחינו, אנו כשרים בהשגחת הרבנות וניתן לקיים אצלנו אירועים בכשרות מהדרין מלאה
צילום כשרותרישיון העסק הוא תעודת האחריות המוכיחה כי סברס פועלת בהתאם לחוק רישוי עסקים, סברס אירועים עברה בדיקה זו בהצלחה יתרה וגאה בסטנדרטים הבלתי מתפשרים והעמידה בהם
צילום רישיון עסקן מחקרים מראים ששילוב של מאכלים מסויימים יכול להגביר את התרומה הבריאותית, המשמעות היא שהערך הבריאותי של שילוב המזונות גדול יותר מאשר היינו אוכלים כל אחד מהם בנפרד, הנוסחה הזו עובדת גם הפוך, כלומר ישנם שילובי מאכלים אשר יזיקו או יגרמו לאי נוחות לסועד אם
ן חומר הגלם הוא החלק המשמעותי בקולינריה, מה זאת אומרת ? תחשבו על זה ככה, כשאתם מכינים מנת אוכל 85% מהקולינריה נמצאת בחומר הגלם, לכם נשאר לטפל ב 15% הנוספים, לטפל בחומרי הגלם, לבשל ולכוון את המנה למחוז חפצכם, ברגע שתבינו שלהשקיע בבחירת הירקות, בעשבי
מי לא אוהב להתענג על טעם טוב ומוכר או טעם חדש שממש מרגיש כמו חוויה חדשה, לא בכדי אנו חווים את הטעמים בצורה עמוקה, שריר הלשון שלנו, מכיל כ 100,000 בלוטות טעם (חיישנים), אשר מעבירות סיגנלים חשמליים אל מוחנו עם כל תחושת טעם בבלוטות, האף